App Gezonde Mond

Bron: Ivoren Kruis, november 2012

Uw mondhygiënist attendeert u graag op de app voor een gezonde mond.  De app GezondeMond ontwikkeld door het Ivoren Kruis helpt u bij het verbeteren van uw mondgezondheid. Het advies dat u via de app krijgt, is afgestemd op uw eigen en dus persoonlijke situatie. Met de app krijgt u een zorgvuldige visuele instructie en links naar uitgebreidere informatie. Verder heeft de app een poetstimer en een afspraken agenda.

Hoe werkt de app?

Iedereen kan de app gratis downloaden via de App Store door te zoeken naar GezondeMond.  U kunt de mondhygiënist vragen naar uw persoonlijke preventieadviezen. Deze worden aangekruist op een kaartje van Ivoren Kruis.  Door het aankruisen ontstaat uw persoonlijke adviescode.  In het hiernaast getoonde voorbeeld is de adviescode E2SBORB3,5TM4.  Achterop dit kaartje staat uitleg voor het gebruik.  U dient de adviescode bij ‘Gegevens’ in de app in te voeren.

Suggesties voor verbetering

Alle adviezen in de app zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  De app is uitgebreid getest bij patiënten en in praktijken.  Grootschalig gebruik levert altijd verbeterpunten op. Het Ivoren Kruis hoort deze graag. Met uw suggesties (via info@ivorenkruis.nl) passen wij de app aan. U kunt de app ook beoordelen en een recensie geven in de App Store.

*) Naast deze app voor iPhone en iPad komt er begin 2013 ook een versie voor andere smartphones (Android) en tablets beschikbaar.

gezondemond


 

nvvp-wpKRM_logoAfpraak maken?
Neem contact op via nummer
0499-313077
of per E-mail, of contactformulier.
Tijdens een behandeling, wordt de telefoon niet opgenomen.
Spreek dan uw naam en telefoon-nummer in, ik bel U dan zo snel mogelijk terug!Mondhygiëne Praktijk
COLORSMILE
Daniella Schaap
Damvelden 6
5685 JE Best
E: info@colorsmile.nl

AGB-code
praktijk:  87000499
zorgverlener:  87000210